Het survey-platform Q
Ons surveyplatform Q is state-of-the-art, volledig self-service en specifiek voor het onderwijs.

State-of-the-art

Het surveyplatform geeft de mogelijkheid om vragenlijsten uit te zetten onder verschillende doelgroepen binnen en buiten de organisaties. Respondenten kunnen de vragen via pc en tablet beantwoorden. Op basis van de antwoorden van respondenten worden visueel sterke dashboards en rapportages gegenereerd. Dat geeft u als gebruiker u de mogelijkheid om snel de onderliggende oorzaken te zien bij opmerkelijke resultaten op hoofdniveau

Self-service

Het surveyplatform Q is self-service. U kunt er als onderwijsorganisatie zelf mee aan de slag. Zo kunt u zelf een standaard vragenlijst uit een bibliotheek kiezen en deze vervolgens aanpassen aan uw specifieke situatie. Die vragenlijst kunt u testen en wanneer u tevreden bent kunt u respondenten uitnodigen om deel te nemen. U ziet zelf de voortgang van de respons en kunt ook mensen die nog niet hebben gereageerd herinneren. Wanneer de respons binnen is kunt uw resultaten in een dashboard en/of rapport zien.

Voor het onderwijs

Het surveyplatform Q is specifiek ingericht voor het onderwijs. Uw organisatie en diverse landelijke gegevens zijn daardoor direct bekend door koppelingen met DUO en CBS. Dit zorgt voor meer gebruikersgemak. Ook houdt het rekening met de organisatiestructuur binnen het onderwijs. Bijvoorbeeld van schoolbestuur, naar school, naar locatie of afdeling, klas en docent. Dit maakt het gemakkelijker om in te zoomen van hoofd- naar detailniveau.