Is de Nationale Onderwijs Monitors iets voor u?
Bent u een school of onderwijsinstelling in het basis-, voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs en bent u op zoek naar inzicht om uw organisatie te verbeteren? Dit is wat wij u bieden!

Al uw monitoring
centraal beschikbaar

Binnenkort vindt u hier alle monitoring en benchmarking op één plek, via één inlog benaderbaar. Monitors worden door verschillende partijen aangeboden. Betaald en onbetaald. U heeft één centrale locatie die u toegang verleent tot al uw monitoring, de Nationale Onderwijs Monitors.

Neem contact op voor meer informatie

Inzicht
op alle relevante thema’s

De Nationale Onderwijs Monitors verschaft toegang tot inzicht op relevante thema’s om uw organisatie te verbeteren. Van interne bedrijfsvoering en passend onderwijs tot tevredenheid. Vanaf de zomer 2016 zijn hier diverse monitors ondergebracht. Dit aanbod wordt continu uitgebreid.

Zit een monitor die u gebruikt er nog niet bij?

Meetbaar verbeteren
van uw prestaties

Inzicht in relevante informatie helpt u om uw onderwijsorganisatie meetbaar te verbeteren. Monitoring van gegevens draagt daaraan bij door uw prestaties inzichtelijk te maken. Ook in de tijd (trends), ten opzichte van peers (benchmarks) en naar de toekomst (prognoses en optimalisatie).

Bekijk het overzicht met monitors

Zelf gegevens
verzamelen en presenteren

Met ons surveyplatform Q en het online benchmark platform CViews kunt u op een gebruiksvriendelijke manier zelf inzetten. Beide platforms bieden innovatieve online tools voor datacollectie, analyse en visualisatie. Ons surveyplatform is state-of-the-art en volledig self-service.

Lees meer over ons innovatieve online survey platform Q

Focus
op het onderwijs

Wij zijn goed op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijs door ons netwerk bij landelijke organen en onder toonaangevende wetenschappers en instituten. Met onze domeinkennis van onderwijs en technologie vertalen we ontwikkelingen naar oplossingen die u verder helpen.

Lees meer over onze partners

‘A little bird told me’

Een goede dienst wordt vanzelf bekend. Wij hopen dat u daar aan bijdraagt. Dat kan alleen door ervaring op te doen. Registreer u nu bij de Nationale Onderwijs Monitors om ervaring op te doen. U kan direct van de onbetaalde monitors gebruik maken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!